Deze week: Al 25 jaar zuiveldrankjes uit Almere

Deel dit artikel

Yakult Nederland bestaat dit jaar 25 jaar. De fabriek, die al jaren in Almere is gevestigd, vierde gisteren het jubileum met een drukbezochte open dag.

Japans

“Het programma heeft dit keer een Japans tintje. Tijdens de rondleiding van een half uur in de fabriek is het productieproces van ons kleine flesje natuurlijk te zien. En het Yakult team vertelt je graag meer over onze bijzondere geschiedenis, die al in 1935 in Japan begon”, aldus één van de gidsen in de fabriek.

Verslag

Ook de verslaggever van 1Almere kreeg een rondleiding. Op maandag en woensdag zie je een uitgebreide reportage over de zuiveldrankjesfabriek uit Almere.

1Moment

Komende week kun je kijken naar nieuwe afleveringen van 1Almere 1Moment. In de afleveringen ook aandacht voor de headlines van het Almeerse nieuws. De afleveringen komen online op maandag, woensdag en vrijdag tussen 13.00 en 14.00 uur. Op zondag is er, net als vandaag, een nieuwe 1Almere Podcast.