Geen geluk voor Almere City FC in wedstrijd tegen Excelsior

Deel dit artikel

Vrijdag de dertiende is voor Almere City FC letterlijk een ongeluksdag geworden. Dat meldt de club op haar website. De ploeg van trainer Robert Molenaar vocht zich op bezoek bij Excelsior meermaals knap terug in de wedstrijd, maar verloor uiteindelijk met 4-2.

Wedstrijdverslag

“De eerste helft kent weinig hoogtepunten. Excelsior en Almere City FC krijgen beiden slechts één goede mogelijkheid om de score te openen. Mendes Moreira is na zeven minuten als eerste dicht bij een treffer. Na een kundige solo schiet hij echter net naast”, zo schrijft Almere City FC. “Na rust vliegt de bal echter al snel tegen de touwen. Rai Vloet loopt zich goed vrij op de rand van het zestienmetergebied en volleert de bal hard binnen”.

Het volledige verslag van de wedstrijd is te lezen op de website van de club.