58

Vrijwilligers gezocht voor de Nacht van de Nacht

Op 26 oktober aanstaande organiseert Stad & Natuur Almere voor de vijftiende keer de Nacht van de Nacht. Tijdens de Nacht van de Nacht wordt het bos omgetoverd tot een magisch bos waarbij meer dan 1000 bezoekers, jong en oud, op één avond genieten van verschillende acts. Stad & Natuur Almere is op zoek naar vrijwilligers.

Begeleiden

De stichting is op zoek naar een groep vrijwilligers die het leuk vinden om een groep bezoekers langs een met lampionnen en fakkels verlichte route te begeleiden.

Meedoen?

Ben je beschikbaar op zaterdag 26 oktober vanaf 18.00 uur? Kun je 19 oktober vanaf 10.30 uur of 22 oktober vanaf 18.30 uur deelnemen aan de informatie bijeenkomst? En vind je het leuk om deze avond onze bezoekers een magische avond te bezorgen? Je kunt je aanmelden via het mailadres op de website van Stad & Natuur Almere.

Dit vind je misschien ook interessant