Stichting AAP heeft de verkiezing van Beste Leerbedrijf 2019 gewonnen. Dat meldt de stichting via internet. De stichting is verkozen tot beste leerbedrijf voor mbo-studenten van de provincie Flevoland in de sector Voedsel, groen en gastvrijheid. De prijs werd door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) uitgereikt.

40 leerlingen

Jaarlijks heeft Stichting AAP plek voor veertig MBO-studenten. Het gaat om studenten in de sectoren groenvoorziening en dierverzorging. “Mbo-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij een door SBB erkend leerbedrijf. Erkende leerbedrijven zijn een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap”, zo schrijft de stichting.

Winnaars

Uit ruim 1.600 voordrachten zijn per provincie en per sector een winnend leerbedrijf en een winnende praktijkopleider uitgeroepen. Op 18 november aanstaande worden de landelijke winnaars bekend gemaakt.

Comments are closed.