De politie is op zoek naar getuigen na een steekincident op 14 augustus in de Blekerstraat. Gisteren heeft Opsporing Verzocht aandacht besteed aan het incident. Volgens het televisieprogramma leverde dat in ieder geval één belangrijke getuige op. De politie is nog op zoek naar meer getuigen.

Steekincident

Op 14 augustus rond 13.50 uur werd op de Blekerstraat een man neergestoken. Hij werd ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis. Na de steekpartij vluchtten vijf verdachten weg. De politie hoopt dat getuigen belangrijke informatie kunnen verschaffen aan het opsporingsteam.

Oproep

De politie wil graag met iedereen spreken die meer kan vertellen over wat er die dag gebeurde in het centrum van Almere op de Blekerstraat. Iedereen die de politie meer kan vertellen, wordt dringend verzocht te bellen met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of anoniem te bellen met 0800-7000. Ook personen die beschikken over camerabeelden kunnen de politie bellen.

Beelden

Van het incident zijn camerabeelden. Die beelden waren gisteren te zien in de uitzending op NPO1.

Comments are closed.