Ondertussen in Almere: #TinyForest, #DutchFoodWeek en #supporters

Deel dit artikel

In de rubriek ‘Ondertussen in Almere’ lees je nieuws dat meer aandacht verdient. Niet al het nieuws haalt namelijk de dagelijkse nieuwsstroom. Deze rubriek brengt daar verandering in.

Tiny Forest

Op 27 november aanstaande wordt de Tiny Forest op Utopia geplant door studenten van Aeres MBO in Almere. “Vandaag namen we alvast een kijkje bij de locatie op Utopia-eiland en Floriade”, zegt IVN Flevoland op Twitter. Op Twitter zijn foto’s te bekijken.

Floriade

Ook vandaag is er nieuws in aanloop naar de Floriade. “Floriade Expo 2022 is een van de partners van Dutch Food Week en voor het 3e jaar op rij is er een mooi programma samengesteld in Almere”, schrijft Floriade Expo op Twitter.

Van 5 tot en met 16 oktober is het de Dutch Food Week: het nationale podium waar voeding, voedselproductie en innovatie centraal staan. Tijdens Dutch Food Week (DFW) delen partijen uit de foodsector hun enthousiasme, kennis en kunde met de samenleving.

Supporters

Almere City FC heeft ook nieuws: “Vrijdag als een duveltje uit een doosje toeslaan in het Van Donge & De Roo Stadion”, staat op Twitter. “Ga je de 13e ook mee? Inmiddels hebben we 30 supporters ‘on the road'”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *