Samen met de directeuren van BTL, Donkergroen en Krinkels opent wethouder Hilde van Garderen morgenmiddag de vernieuwde speelplek aan de Bataviastraat. De speelplek is te vinden ter hoogte van de Lastdragerstraat.

Circulair

De speelplek is circulair ingericht. Grondstoffen en (gedeelten van) speeltoestellen die op andere plekken in de stad niet meer nodig zijn, worden daarbij geheel of gedeeltelijk opnieuw gebruikt.

Met de vernieuwde speelplek benadrukken gemeente en de drie contractpartners het belang van circulair spelen. Dit wordt bekrachtigd met het ondertekenen van het convenant ‘Samen op een Circulair Avontuur’. Daarmee is Almere de eerste gemeente in Nederland die het circulair spelen zo onder de aandacht brengt.

De wethouder opent de speelplek morgenmiddag om 16.00 uur.

Foto

Ter illustratie.

Comments are closed.