Start nieuw seizoen Sportief Almere

Deel dit artikel

Met de start van het sport- en cultuurseizoen is ook het platform Sportief Almere weer goed gevuld met aanbod van gratis sport- en cultuurlessen. Iedereen in Almere kan zich inschrijven voor proeflessen om hiermee nieuwe sporten of cultuurlessen uit te proberen. Kijk voor meer informatie op sportiefalmere.nl.

Cultuur

Almere is een sportieve en culturele stad met veel sport- en cultuuraanbod. De gemeente Almere vindt het belangrijk om alle inwoners de mogelijkheid te geven om te genieten van sport en cultuur. Op Sportief Almere kunnen zowel sport- als cultuuraanbieders hun proeflessen plaatsen. Dit aanbod loopt uiteen van dansles tot schilderen en van aikido tot badminton.

Voor iedereen

In het aanbod op Sportief Almere zijn ook activiteiten meegenomen voor aangepast sporten. Een overzicht van het hele regionale aanbod is te vinden op unieksporten.nl. Daarnaast kunnen inwoners een aanvraag doen bij het Jeugdfonds Sport en Cultuur indien zij ondersteuning nodig hebben bij bijvoorbeeld het voldoen van contributie voor kinderen bij sportverenigingen of cultuurlessen. Kijk voor meer informatie op jeugdfondssportencultuur.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *