64

13 t/m 22 september: Najaarskermis op Festivalplein

Van 13 tot en met 22 september vindt de Najaarskermis plaats op het Festivalplein in Almere Centrum. Op vrijdag 13 en 20 september is het ook nog eens MEGA kortingsdag op de kermis.

Bijzonder bezoek

Op zondag 15 september om 15.00 uur bezoeken Buzz en Woody van Toy Story de kermis voor een meet & greet. Op woensdagmiddag 18 september om 15.00 uur kunnen kinderen op de foto met een levensechte dino. Op zondag 22 september om 15.00 uur is er weer een meet & greet, dit keer met Chase en Marshall van Paw Petrol.

Prikkelarme kermis

Op zaterdag 14 september start de kermis als prikkelarme kermis. Tussen 12.00 en 14.00 uur zijn de lampen gedimd en de geluidsinstallaties uit. Dit wordt gedaan voor bijvoorbeeld mensen met ADHD, epilepsie of hooggevoeligheid.

Meer informatie over de kermis te vinden op de website van Visit Almere.

Dit vind je misschien ook interessant