Almere City FC speelde vandaag tegen FC Volendam. Het was een thuiswedstrijd voor de Almeerders. Al vroeg werd het eerste doelpunt gescoord. Shayon Harrison scoorde in de vierde minuut van de wedstrijd. De wedstrijd tegen de Volendammers begon vanmiddag om kwart voor vijf en eindigde met vijf minuten extra tijd met 1-0 voor de Almeerders.

Kantje boord

Met FC Volendam treft City een ploeg die alleraardigst aan het nieuwe seizoen in de Keuken Kampioen Divisie is begonnen. De club uit Volendam zette de teller na vier speelrondes op zeven punten. In de eerste speelronde kwam FC Volendam niet verder dan een 1-1 gelijkspel op bezoek bij Helmond Sport, maar een week later werd Roda JC in eigen huis op overtuigende wijze verslagen: 4-0.

Meer over de wedstrijd van vanavond is te vinden op de website van Almere City FC.

Comments are closed.