28 september: Nieuwe editie van Fantasy Parade

Deel dit artikel

Op 28 september aanstaande loopt er weer een bonte parade van prachtig verklede mensen door Almere Centrum. “Zaterdag 28 september om 12.00 uur verzamelt de stoet verklede mensen en muzikanten zich op het Stationsplein. Daarna volgt de parade een route door het hele centrum via de Stationsstraat naar de Grote Markt en via de Passages naar het Forum”, zo laat de organisatie weten.

Uitfestival

De Fantasy Parade vindt plaats tijdens het weekend van het Uitfestival Almere. Hetzelfde weekend is er dus nog meer te beleven in het centrum. Het Uitfestival Almere is er van 27 t/m 29 september. Het hele weekend staat in het teken van muziek, theater, film, dans, kunst en cultuur. Het festival vormt de start van het culturele seizoen. “Het festival begint op vrijdag. Om 17.00 uur opent het pop-up kunstpaviljoen ‘Labyrinth of the Senses’ op het Forum. Filmliefhebbers kunnen op vrijdag ook hun hart ophalen. Om 20.45 start op de Grote Markt de buitenbioscoop”. Meer over het Uitfestival is te lezen op de website van Almere Centrum.