In de nacht van vrijdag 30 op zaterdag 31 augustus vond omstreeks 01.00 uur een ernstige mishandeling plaats op de Marktmeesterstraat in Almere. Dat meldt de politie. Volgens de politie is daarbij een man van 25 jaar uit Almere ernstig gewond geraakt. De politie zoekt getuigen van deze mishandeling. De aanvallers waren twee licht getinte mannen, naar schatting rond de 25 jaar, beide donker gekleed en ze droegen zwarte schoenen. Eén van de verdachten had opvallende witte schoenzolen.

Mishandeling

“Het slachtoffer was op de Grote Markt in Almere al eerder in aanraking gekomen met zijn aanvallers, maar wist hieraan te ontkomen. Later, na een bezoek aan een horecagelegenheid op de Marktmeesterstraat, werd hij echter door het tweetal opgewacht en meerdere malen op zijn hoofd geslagen en geschopt”, zo laat de politie weten.

Camerabeelden

Er zijn camerabeelden van het incident. Op de beelden is te zien dat er getuigen zijn. De politie komt graag in contact met mensen die meer weten over de mishandeling en beroving.

Oproep

Was jij rond 01.00 in de buurt van de Marktmeesterstraat? Heb je het incident zelf gezien of hier zelfs filmbeelden van gemaakt? Heb je iets gehoord over deze mishandeling? Tip via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Tippen kan ook via de website van de politie.

Comments are closed.