In de rubriek ‘Ondertussen in Almere’ lees je nieuws dat meer aandacht verdient. Vandaag gaat het onder andere over de ‘Almere United Open’ en studenten die aan hun nieuwe studiejaar beginnen.

Almere United Open

Almere United Open 2019 zit erop. “Almere United is een jonge tafeltennisvereniging. De vereniging is opgericht in 2015 met als doel zoveel mogelijk mensen aan het sporten en bewegen te krijgen, liefst tafeltennissen”, aldus de vereniging op internet. Gisteren vond de Almere United Open plaats.

Lokale community

Duurzaam Almere meldt dat de lokale community deze maand volledig in het teken staat van Duurzame Gebiedsontwikkeling. Op het platform is meer te lezen over duurzaamheid in de stad Almere.

Studenten van start

Veel studenten zijn kortgeleden van start gegaan met het nieuwe studiejaar. Ook studenten van Windesheim in Almere, Aeres Hogeschool/MBO en scholieren van de International School gingen van start.

“Vandaag is de eerste werkdag van onze nieuwe student-coördinatoren Nikki & Rudi, twee Social Work studenten van Windesheim in Almere”, meldt Academie van de Stad op Twitter.

Dit schooljaar heeft Windesheim Flevoland een nieuwe naam: Hogeschool Windesheim in Almere.

Foto

Centrum van Almere Buiten. Bron: Nulzesendertig.

Comments are closed.