De verdachte van de moord op Almeerder Patrick Erkamps wordt overgeplaatst naar het Pieter Baan Centrum in Almere. De officier van Justitie heeft dat bekend gemaakt tijdens de eerste pro-formazitting. In mei werd Erkamps zwaar mishandeld op bedrijventerrein Markerkant. Hij overleed uiteindelijk aan zijn verwondingen.

Moord

Op zondag 26 mei 2019 heeft rond 10.30 uur een zware mishandeling plaatsgevonden met een honkbalknuppel aan de Markerkant 11 in Almere. De verdachte vluchtte daarna. De 37-jarige verdachte bleef langer vastzitten zo bleek in juni. De verdachte zat de maximale termijn uit die mogelijk is bij een voorarrest.

Reacties

De moord maakte veel los in de stad. Honderden mensen liepen mee in een stille tocht. De tocht begon bij Sporthal Waterwijk. De deelnemers aan de stille tocht liepen in juni gezamenlijk naar de plek waar de mishandeling heeft plaatsgevonden.

Comments are closed.