‘Almere City FC jaagt in Amsterdam op eerste uitzege’

Vrijdag speelde Almere City FC tegen Jong Ajax in Amsterdam. De club hoopte de eerste uitzege van het seizoen bij te kunnen schrijven. De Almeerders wonnen nog niet eerder op sportcomplex De Toekomst en waren gebrand om deze statistiek te doorbreken.

Winst en verlies

Vorige week keerde Jong Ajax met de volle buit terug naar de hoofdstad. Op bezoek bij FC Dordrecht werd met 2-5 gewonnen. Dit maal werd het 3-2 voor de Amsterdammers. Een verlies voor Almere City FC.

Bram van Vlerken

De Almeerders konden in de wedstrijd tegen de Amsterdammers niet rekenen op Bram van Vlerken. “De verdediger kreeg in de wedstrijd tegen Helmond Sport een rode kaart en kreeg een schorsing van twee duels, waarvan één voorwaardelijk opgelegd”, zo meldt Almere City FC op internet.

Op de website van Almere City FC is meer te lezen over de wedstrijd van gisteren.