61

Almere genomineerd voor verkiezing Sportgemeente van het Jaar

De gemeente Almere is genomineerd voor de verkiezing van Sportgemeente van het Jaar 2019. De genomineerden voor de verkiezing ‘Sportgemeente van het Jaar 2019’ zijn gisteren bekend gemaakt. Naast Almere zijn ook Gorinchem, Venlo en Simpelveld genomineerd.

Visie

Om in aanmerking te komen voor de titel Sportgemeente 2019, konden gemeenten zich kandidaat stellen. Almere heeft een duidelijke visie op gebied van sport. De gemeente kwam daarom ook snel in aanmerking als genomineerde voor de prijs.

Prijs

Dit jaar wordt de prijs uitgereikt in Emmen. Op 25 september aanstaande vindt het VSG jaarcongres plaats. De jury maakt dan bekend wie zich Sportgemeente van het Jaar 2019 mag noemen. Vorig jaar was de winnaar de stad Rotterdam.

Dit vind je misschien ook interessant