Het gaat goed met DoeMere in Almere Buiten. Dat meldt de regionale omroep. In de toekomstplannen van de gemeente wordt er namelijk optimistisch gesproken over het gebied: “DoeMere heeft, ondanks de wat sleetse uitstraling, met de komst van een aantal nieuwe sterke formules aanzienlijk aan kwaliteit gewonnen”, aldus de gemeente Almere.

Verhuurd

Volgens de winkeliersvereniging is de leegstand van panden helemaal weg. De vereniging geeft aan dat alle panden inmiddels zijn verhuurd. Dat was een paar jaar geleden wel anders. Nu is er meer diversiteit aan winkels volgens voorzitter Lotte Kingma van de winkeliersvereniging.

Centrum

Naast DoeMere ligt het centrum van Almere Buiten. Het stadsbestuur van Almere wil met drie miljoen euro het centrum van Almere Buiten een impuls geven. “De plannen komen veertien jaar na het masterplan uit 2005”, zo meldt de regionale omroep.

Lees ook eens:

Foto

Centrum van Almere Buiten. Foto: Nulzesendertig.

Comments are closed.