Almere City FC heeft de derde competitiewedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie niet kunnen winnen. Tegen Helmond Sport werd het 1-1.

Wedstrijdoverzicht

Bram van Vlerken kreeg al snel in de wedstrijd een rode kaart waardoor City FC doorging met tien man. Dat weerhield niet om kansen te creëren voor de Almeerders, zo scoorde Niek Vossebelt een penalty door een overtreding na een aanval van City FC.

In de tweede helft was City FC de bovenliggende partij, al maakte Helmond Sport toch de gelijkmaker. Ondanks verschillende kansen na de gelijkmaker, konden de Almeerders de stand niet ombuigen naar een overwinning.

Scoreverloop:
’35. Niek Vossebelt (0-1)
’67. Bram Zwanen (1-1)

Ranglijst

Ondanks het gelijkspel voor de Almeerders, stijgt City FC op de ranglijst naar de zevende plek. Volgende week speelt City FC tegen Jong Ajax op De Toekomst in Amsterdam.

Comments are closed.