Op zaterdag 31 augustus is het weer zover: kamperen, genieten van natuur, een kampvuur en ontspannen bij heerlijke live optredens van nationale en internationale artiesten. Gewoon hier in Almere op natuurcamping de Kemphaan. Onze verslaggever blikt alvast vooruit op dit evenement. Ook komen kort andere activiteiten en evenementen aan bod.

Gitta de Ridder

Vorig jaar werd een feestje van singer-songwriter Gitta de Ridder ietsje groter dan gepland en was Sound of Songs festival een feit. Dit jaar gaan we weer een weekend kamperen, zijn de twee intieme podia, het kampvuur en de relaxte sfeer terug met een divers programma van folk, singer-songwriters en wereldmuziek en een knus aanbod van lokaal (vegan) eten en drinken.

Deel 2

Bekijk aanstaande woensdag deel twee van onze reportage over het Sound of Songs Festival 2019.

Comments are closed.