Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor vacatures van welzijnsorganisatie De Schoor.

Pedagogisch medewerker

De Schoor is op zoek naar een Pedagogisch medewerker voor vroegschoolse activiteiten (16 uur per week). “Als Pedagogisch medewerker begeleid je ouders en jonge kinderen(ca. 0,5 tot 6 jaar), in groepen of individueel, door middel van diverse methodieken en ondersteun je de ouders met opvoedingsvragen”, aldus De Schoor in de vacature. In de vacature is meer te lezen over de taken van de functie.

Maatschappelijk werker

Binnen De Schoor wordt er ook nog naar een maatschappelijk werker gezocht. “Voor het team Maatwerk ondersteuning Schuld Stabilisatie (MOSS), is De Schoor op zoek naar een gedreven collega,om samen met collega’sverder te bouwen aan de toekomst van het MOSS. Maatwerk OSS is een uniek concept binnen de hulpverlening bij financiële-en schuldenproblematiek”, aldus De Schoor. “Je komt te werken binnen eenteam van 10 collega’s,die zich primair richten op het stabiliseren van de financiële situatie van cliënten”.

Kinderwerker

De Schoor is ook op zoek naar een kinderwerker. “Als kinderwerker geef jij via een dagarrangement aandacht aan een duidelijke dagindeling, ontspanning, gezonde leefstijl en sociale vaardigheden. Hierdoor zitten kinderen lekkerder in hun vel en verbeteren hun prestaties”.

Wijkwerker(s)

Tenslotte belichten we nog even de vacature van wijkwerker(s). “De missie van de wijkteams is dat iedereen naar eigen kunnen mee doet in de samenleving, ongeacht zijn of haar beperkingen en kunnen. In Almere zijn 16 wijkteams die decentraal de bewoners ondersteunen. Je thuisbasis is het wijkteam, -hier en bij de mensen thuis–voer je vanuit een generalistische rol individuele gesprekken”, aldus De Schoor.

Andere vacatures

Misschien ben je nog op zoek naar iets anders. De Schoor heeft nog een aantal andere vacatures. Bekijk meer op de website van De Schoor.

Comments are closed.