AlmereGids heeft een nieuwe website gelanceerd. AlmereGids is een merk van 1Almere. Via AlmereGids kunnen Almeerders makkelijk en snel aangesloten stichtingen, verenigingen en andere ondernemingen vinden en benaderen.

Aanmelden

Bedrijven kunnen zich voor 35,55 euro per jaar (excl. btw) aanmelden. Zij krijgen dan ook gratis een vermelding op 1almere.nl en hebben de mogelijkheid gratis een advertorial te plaatsen op de website van 1Almere. Stichtingen en Verenigingen kunnen zich gratis aanmelden voor de gids.

1Almere

Het doel van 1Almere is om Almeerders via diverse mediakanalen te informeren over nieuws, sport en recreatie, politiek, werk en inkomen, maatschappelijke kwesties, zorg en welzijn, kunst en cultuur en levensbeschouwing binnen de stad Almere. Dat doen wij sinds januari 2018 via het internetplatform 1almere.nl en via diverse sociale media.

Comments are closed.