Parkeerterrein Doemere wordt aangepast

Deel dit artikel

Vanaf maandag 26 augustus aanstaande beginnen de werkzaamheden voor het verbeteren van het parkeerterrein aan de Bostonweg in winkelgebied Doemere. Dat meldt de gemeente. De werkzaamheden duren tot uiterlijk 23 november.

Bereikbaarheid

“Tijdens deze werkzaamheden zijn de winkels rondom het parkeerterrein gewoon bereikbaar. Bezoekers van Doemere kunnen op de andere parkeerterreinen of in een parkeergarage parkeren”, aldus de gemeente.

Meer bomen en planten

“De parkeervakken worden heringericht en in het najaar worden er hagen en bomen geplant. Om het parkeerterrein aantrekkelijker te maken voor bezoekers komt er een looppad in het midden van de parkeerplaatsen. De werkzaamheden worden nu uitgevoerd zodat alles voor de winter en de feestdagen klaar is”, zo laat de gemeente Almere weten.

One Reply to “Parkeerterrein Doemere wordt aangepast”

  1. M halsema

    Parkeerterrein leuker ,mooier en beter maken!
    En dan zometeen parkeertarief weer omhoog gooien.
    Had het lekker gelaten zo het was ,en geen parkeer geld meer vragen!
    Iedereen happy!!

Reageren is niet meer mogelijk.