Komende weken werkzaamheden aan op- en afrit bij Almere Buiten

Komende weken wordt er opnieuw aan de A6 gewerkt. Aankomend weekend beginnen de werkzaamheden al. Vanaf vrijdag 23 augustus om 20.00 uur tot maandag 26 augustus 5.00 uur zijn zowel de op- als de afrit (Almere Buiten) vanuit Amsterdam naar Lelystad dicht.

Werkzaamheden

De komende weken wordt zowel de op- als afrit aangesloten op de Tussenring. Daarnaast is de Tussenring boven het Buitenhoutviaduct afgesloten. Verkeer wordt ter plaatse omgeleid maar kan rekenen op 10 minuten extra reistijd.

Afsluitingen

Vanaf vrijdag 23 augustus 20.00 uur tot maandag 26 augustus 5.00 uur en vanaf vrijdag 30 augustus 20.00 uur tot maandag 2 september 5.00 uur zijn de op- en afrit 6 (Almere Buiten) afgesloten.

Foto

Snelweg A6 – Door: Nulzesendertig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *