Op 23 augustus aanstaande vindt de jaarlijkse openluchtfilm plaats op de Markt in Almere Haven. Het evenement is een initiatief van de nieuwe bibliotheek en Corrosia Theater, Expo & Film. Dit jaar staat de openluchtfilm in het teken van Italië. “We houden het vakantiegevoel nog wat langer vast en reizen af naar het land van de spaghetti, gelato en de pizza”.

Gekozen film

Via Facebook kon er gestemd worden. “A bigger splash kreeg de meeste stemmen en zal dus te zien zijn op hopelijk die zwoele zomeravond”, aldus de organisatie. De organisatie maakt het die avond in ieder geval gezellig met Italiaanse muziek, hapjes en drankjes.

A bigger splash (Luca Guadagnino, 2015) 12+

“Een Amerikaans koppel, bestaande uit een zangeres die haar stem kwijt is en een veel jongere filmmaker, gaan op vakantie in het zuiden van Italië. Plotseling krijgen zij bezoek van de ex van de zangeres, met zijn bloedmooie dochter. Dit zorgt voor veel onderlinge spanningen in deze al broeierige zomerfilm. Van de regisseur van Call me by your name”.

Waar en wanneer?

Vrijdag 23 augustus 2019 van 21.30 tot ongeveer 23.59 uur. De toegang is gratis. Het evenement is te bezoeken aan de Markt 43 0 in Almere Haven.

Comments are closed.