Van 15 tot en met 31 augustus is er in het centrum van Almere Haven van alles te beleven. Alle ondernemers van Havenkom, winkelstraten, Markt en Brink zetten, samen met bewoners, drie weekenden lang het het centrum van Almere Haven in vakantiesfeer. Vandaag is er veel waterpret in Haven.

Bezig zijn

Tijdens de weekenden is er van alles te doen voor wie de laatste weken van zijn of haar vakantie lekker bezig wilt zijn. Tijdens Zomer in Haven staat er in het centrum elke dag speelgoed. “Daag je buurjongen uit om het mooiste zandkasteel te bouwen of ga de strijd aan met je vrienden tijdens een spannend potje hinkelen. Terwijl jij wint van je broertje of zusje kunnen je ouders rustig een winkel induiken”, aldus de organisatie. Op 15 augustus was er een fotografie workshop en op 16 augustus een open podium.

Wat komt er nog

“Rek en strek je helemaal uit tijdens een yogasessie in de Havenkom, bekijk een film in de buitenlucht op de Markt, daag je vrienden uit voor een potje jeu de boules, laat je talent zien op het Open Podium, leer verhalen kennen van échte locals en ga he-le-maal uit je dak tijdens het Pleinfeest op de Brink”.

Om precies te weten wat er te doen is, kun je een kijkje nemen in het programma-overzicht op de website van het evenement.

Comments are closed.