Wat gebeurde er deze week in jouw buurt? Bekijk hieronder een selectie van de belangrijkste berichten. De redactie selecteerde zeven berichten uit het Almeerse nieuws die je niet mag missen.

Eredivisie voetbal

Sergiño Dest uit Almere heeft zaterdag zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie gespeeld. Hij speelde bij Ajax in de verdediging tijdens de 5-0 gewonnen wedstrijd tegen FC Emmen.

Scheuren in gevel

Appartementen in de Nat King Colestraat zijn gestut vanwege scheuren in de gevels. Dat meldde woningcorporatie Ymere dinsdag. Het gaat om een voorzorgsmaatregel. Ook enkele appartementen in de Wessel Ilckenstraat zijn gestut.

Geen treinen

Sinds woensdag wordt er gewerkt aan het spoor tussen Almere Centrum en Weesp/Naarden-Bussum. Dat betekent dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf de stations Almere Muziekwijk en Almere Poort. Vanaf station Almere Centrum is er geen treinverkeer mogelijk in de richting van ‘t Gooi en Amsterdam.

Forever Young Festival afgelast

Het Forever Young Festival gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie besloten als gevolg van een tegenvallende kaartverkoop.

Burgemeester sluit bedrijf

Tijdens een doorzoeking van de Landelijke Eenheid en Duitse Douane in een pand aan de Remmingweg in Almere is een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. Ook werden er de benodigde grondstoffen en spullen gevonden waarmee harddrugs geproduceerd kan worden. Dat meldde de gemeente Almere donderdag. De burgemeester ging over tot sluiting van het bedrijf waar de activiteiten plaatsvonden.

Foutparkeren

In de Regisseurgarage in het centrum is een parkeerder iets te ver doorgereden. De auto hing donderdag daardoor half uit het gebouw. De auto stond op de tweede verdieping van de garage.

Auto hangt half uit Regisseurgarage

Politiehond

Politiehond Duco heeft flink geholpen tijdens het inrekenen van inbrekers. Dat deed hij vorige week in de nacht van zaterdag op zondag. De politie schreef er deze week over op Facebook.

Foto

Bron: Politie Almere (Facebook).

Comments are closed.