Na een sterke eerste helft (2-0) en een beroerde start na rust (2-2), is de ploeg van hoofdcoach Robert Molenaar er alsnog in geslaagd om met de volle buit aan de haal te gaan. Dat meldt Almere City FC. “Invaller Thomas Verheydt kopt de 3-2 tegen de touwen en daarmee kennen de Flevolanders de beste seizoenstart na twee speelronden”, aldus de club.

Wedstrijdverslag

“Almere City FC schiet uit de startblokken tegen de opponent uit Eindhoven. De klok tikt nog niet de vijf minuten aan als de 1-0 al op het scorebord verschijnt. Uit een indraaiende vrije trap van Youri Loen kopt Radinio Balker overtuigend raak”.

Youri Loen liet daarna nog eens van zich zien. “Na 12 minuten neemt Loen – die een zeer sterke wedstrijd speelt – opnieuw plaats achter de bal, wanneer City een vrije trap krijgt op een meter of dertig van de goal”.

Het volledige verslag en foto’s van de wedstrijd zijn online te lezen op de website van de club.

Helmond Sport

Volgende week speelt Almere City FC een uitwedstrijd tegen Helmond Sport.

Comments are closed.