Naast nieuws zoekt 1Almere ook naar vrijwilligersvacatures bij jou in de buurt. Vandaag aandacht voor vacatures van het Comité 4/5-mei en Stichting Hand in hand4all. Toch meer geïnteresseerd in betaald werk? Neem dan eens een kijkje op Twitter.

Comité 4 en 5 mei

Het Comité 4/5-mei is op zoek naar een Algemeen bestuurslid en een penningmeester. “Wij zijn op zoek naar iemand met ervaring als secretaresse ter ondersteuning van ons secretariaat (secretaris). Het betreft hier notuleren en correspondentie”, aldus het comité in de vacature.

De vacature voor een penningmeester is voor ons bestuur ook vacant.
“De penningmeester is lid van het dagelijks bestuur en is primair verantwoordelijk voor het voeren van een betrouwbare boekhouding”, zo schrijft het comité. In de vacature is meer te lezen over de functie.

Het Comité 4/5 mei Almere organiseert in samenwerking met de afdeling Representatie van de gemeente Almere de Dodenherdenking op 4 mei in Almere Haven. Hierbij is het ook onze taak de betrokkenheid bij herdenken, vieren en vrijheid in het algemeen te vergroten in Almere en binnen het Almeerse onderwijs.

Stichting Hand in hand4all

Stichting Hand in hand4all is op zoek naar vrijwilligers. “Broden verdelen, voedseloverschotten ophalen en verdelen, eettafel organiseren, activiteiten organiseren. Wil je eens kennis komen maken en hierover brainstormen dan ben je welkom”, aldus de stichting in de vacature.

Daarnaast is de stichting op zoek naar een huisouder. “We zoeken iemand die van maandag t/m vrijdag van 10.00u tot 15.00u thuis bij ons is om de jongeren die wat vroeger uit school komen of wat later beginnen op te vangen. Wij bieden begeleid en beschermd wonen aan jongeren met en zonder licht verstandelijke beperking die wel of geen gedragsproblemen hebben”, zo staat in de vacature.

VMCA

Deze vacatures staan in de VMCA Vacaturebank. Meer vrijwilligersvacatures vind je bij de VMCA.

Comments are closed.