Een bijzondere oproep op de Facebookpagina van politie Almere Buiten Hout. De politie van Almere Buiten biedt inwoners op 10 september 2019 de kans om te bepalen op welke plek in Almere Buiten extra aandacht moet worden besteed aan bepaalde onderwerpen. “Als bewoners van Almere Buiten bent u namelijk goed in staat om aan te geven waarvan u in de buurt last ervaart en maken wij via deze weg graag gebruik van uw expertise. Dit kan een gebied zijn waar vaak te hard wordt gereden, overlast locaties enz.”, aldus de politie op Facebook.

Voorwaarden

Het inhuren van een politieagent gaat die dag niet zonder voorwaarden. “Voorwaarden zijn dat de voorstellen realistisch moeten zijn, binnen het taakveld van de politie moeten liggen en in het gebied van Almere Buiten. De actie vindt plaats op 10 september 2019. Na de actie zullen wij de resultaten met u delen”.

Positief

Veel bewoners reageren positief op de actie. Vooral controles op verkeerssituaties worden genoemd als aandachtspunt. Via de Facebookpagina kan er gereageerd worden op de actie.

Comments are closed.