Onderzoek naar steekincident centrum Almere

Deel dit artikel

De politie Midden-Nederland onderzoekt het steekincident gistermiddag in het centrum van Almere. Dat meldt de politie. “Rond tien voor twee werd in de Blekerstraat een man neergestoken. Hij is ernstig gewond overgebracht naar een ziekenhuis. Na de steekpartij vluchtten vijf verdachten weg”.

Helikopter

De politie zette onder meer een helikopter in om de verdachten te vinden, maar tot nu toe zonder resultaat. De politie hoopt dat omstanders belangrijke informatie kunnen verschaffen aan het opsporingsteam. “De politie wil graag met iedereen spreken die meer kan vertellen over wat er gisteren in het centrum van Almere is gebeurd. Waarom ontstond er een vechtpartij waarbij is gestoken en wie waren er bij dit incident betrokken? Waar zijn de vijf mannen die na de steekpartij wegvluchtten?”

Oproep

Mogelijk zijn er mensen die de betrokken mannen goed hebben gezien en die een signalement kunnen verstrekken. Weet u meer? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000. Ook personen die beschikken over camerabeelden kunnen de politie bellen.

Laat een reactie achter