De biljartgroep van het Filmwijkcentrum doet een dringende oproep. Zij zijn op zoek naar nieuwe spelers. “Lijkt het u wel wat? Loop langs op een donderdag. Er wordt (biljart over de klok) gespeeld van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Hendrik Doerga”, zo meldt de biljartgroep online.

Biljart

Biljarten is een spel waarbij door middel van een lange, dunne houten stok, de keu, ballen in een rechthoekige bak met lage randen, het biljart (de tafel), kunnen worden bespeeld. Daarbij mag met de punt van de keu alleen de speelbal worden gestoten, die op zijn beurt andere ballen moet raken.

Aanmelden

Aanmelden kan via de gegevens op de website van De Schoor. De gegevens staan ook hieronder op de flyer.

Bron

De Schoor. (DeSchoor.nl)
Tekst over biljarten: Wikipedia (auteur onbekend), (CC BY-SA 3.0).

Comments are closed.