In het onderzoek naar de zware mishandeling van een 27-jarige man in het centrum van Almere, heeft de politie op 10 augustus twee verdachten aangehouden. Dat meldde de politie dinsdag. “Beide verdachten zijn afkomstig uit Almere. Zij zijn in het belang van het onderzoek in verzekering gesteld”, aldus de politie op internet.

Onderzoek

De politie is direct na de melding op 3 augustus een opsporingsonderzoek gestart en heeft onder meer omstanders gehoord en camerabeelden uitgekeken. “Het voortvarend ingezette onderzoek in deze zaak heeft inmiddels tot de aanhouding van twee verdachten geleid”, zegt een politiewoordvoerder via internet.

Het slachtoffer liep samen met een vriend op de Koetsierbaan. Zij kwamen vanaf een poolcentrum en waren op weg naar het station. Op de Koetsierbaan is de man tussen 01.30 en 02.10 uur mishandeld door twee mannen. Hierbij is hij onder ander gewond geraakt aan zijn hoofd. De man heeft aangifte gedaan.

Comments are closed.