Organisatie last Forever Young Festival af

Het Forever Young Festival gaat dit jaar niet door. Dat heeft de organisatie besloten als gevolg van een tegenvallende kaartverkoop.

Kaartverkoop

Eerder werd bekend dat het evenement voor het eerst niet gratis zou zijn. Er zouden onvoldoende sponsoren zijn om het festival gratis te kunnen behouden.

De kaartverkoop is op dit moment te laag om het festival door te kunnen laten gaan.

Forever Young Festival

Het Forever Young Festival is een festival voor senioren. Dit jaar zouden onder andere Willeke Alberti, Henny Huisman en Marijke Helwegen aanwezig zijn.

Omroep Max had aangekondigd een live-uitzending vanaf het festivalterrein te maken. De afgelopen editie was Radio-dj Tineke de Nooij met haar radioprogramma op het festival.

Toekomst

Het is nog onduidelijk of het Forever Young Festival volgend jaar door kan gaan. Er was al een probleem met de locatie van het festival. De Esplanade, waar het festival gehouden zou worden, wordt in 2020 verbouwd.

2 Reacties op “Organisatie last Forever Young Festival af”

  1. Bert van Akkeren

    Tja, het was te voorzien geweest als een voorheen gratis festival voor een stel opeens minimaal € 37,50 gaat kosten. Wij hebben wel kaarten gekocht terwijl we eigenlijk al twijfelden aan de haalbaarheid, maar het toch een kans wilden geven. Ik vrees dat er maar weinig gerestitueerd zal worden, want van een boel kosten, alleen al voor de voorbereiding, kom je niet zomaar af als organisator….

  2. Ria Burger

    Jammer, wilde het festival bezoeken om mijn favoriete zangeres Willeke Alberti te zien optreden.
    Dan boek ik nu maar voor ” De show van haar leven” in AFAS op zondag 6 oktober.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *