‘Appartementen Nat King Colestraat niet onveilig’

De scheuren in de gevels van vier appartementengebouwen in de Muziekwijk zijn niet onveilig. Dat meldt woningcorporatie Ymere aan de regionale omroep.

Scheuren

Tijdens schilderwerkzaamheden werden er scheuren in de gevels van vier appartementengebouwen in de Nat King Colestraat en in de Wessel Ilckenstraat aangetroffen. Er werd besloten ruim 150 appartementen te ondersteunen door middel van stempels.

Onderzoek

Volgens Ymere zorgen de scheuren niet voor een onveilige situatie en ook niet voor acuut gevaar. Toch is het de woningcorporatie niet geheel duidelijk of de constructie helemaal in orde is. Er word nader onderzoek gedaan.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *