Vanaf woensdag tijdelijk geen treinverkeer vanaf Almere Centrum

Vanaf woensdag wordt er gewerkt aan het spoor tussen Almere Centrum en Weesp/Naarden-Bussum. Dat betekent dat er geen treinverkeer mogelijk is vanaf de stations Almere Muziekwijk en Almere Poort. Vanaf station Almere Centrum is er geen treinverkeer mogelijk in de richting van ‘t Gooi en Amsterdam.

NS-bus

De NS zet NS-bussen in om reizigers te vervoeren. “De dienstregeling is aangepast tussen Schiphol Airport en Duivendrecht, tussen Amsterdam Centraal en Amsterdam Muiderpoort, tussen Zwolle en Almere Centrum en tussen Bussum Zuid en Amersfoort Schothorst/Deventer”, aldus de NS op de website. “Er rijden stopbussen tussen Amsterdam Muiderpoort en Bussum Zuid, tussen Almere Centrum en Amsterdam Bijlmer ArenA, Snelbussen tussen Almere Centrum en Amsterdam Amstel en taxibussen tussen Amsterdam Muiderpoort en Amsterdam Science Park”.

Vrijdag

Vanaf vrijdag is de verwachting dat de treinen beperkt kunnen rijden in de richting van Naarden-Bussum en Amsterdam.

Grote werkzaamheden

Vanaf 3 augustus 2019 tot en met 25 augustus wordt er flink gewerkt aan het spoor. Drie weken lang zullen er geen treinen rijden over delen van het spoor in ‘t Gooi. Sporen, bovenleidingen, wissels en seinen worden vernieuwd. ProRail werkt daarnaast ook aan onderdoorgangen voor wandelaars en fietsers bij het Naardermeer. De NS houdt reizigers op de hoogte via de website en app. Het advies is: ”Plan dagelijks uw reis opnieuw, het advies kan per reismoment verschillen”. Meer informatie is te vinden op de ‘werk aan het spoor-pagina‘ van de NS.