Deze zomer kun je in de educatieruimte van Kunstlinie Almere Flevoland (KAF) een workshop volgen. Het is een creatieve workshop over het maken van familieportretten.

Unwrapped

“Ontdek met het hele gezin de prachtige verhalen van kunstwerken uit de Collectie Almere in onze vijfde expositie ‘Unwrapped’. Tijdens een rondleiding door de tentoonstelling zie je kunstwerken van beroemde kunstenaars zoals Andy Warhol, Carsten Holler en Marijke van Warmerdam”, zo schrijft de Kunstlinie.

Creatief

Na het kijken van kunst, kun je zelf aan de slag. “Maak een familieportret van je eigen familie. Je kunt daarbij afkijken bij de prachtige foto’s die jaarlijks van onze Koninklijke familie worden gemaakt”.

De rondleiding vindt plaats om 13.00 uur. Tussen 14.00 en 16.00 uur ben je in de educatieruimte. De volgende rondleiding en workshop is op 11 augustus. Op 18 augustus is de laatste editie.

Comments are closed.