Naast nieuws zoekt de redactie van 1Almere ook naar interessante jobs bij jou in de buurt. Dit keer aandacht voor vrijwilligerswerk bij diverse Almeerse organisaties.

Sport en spel

Het steunpunt van het VPT team zoekt een vrijwilliger die interesse heeft in sport en spel activiteiten. “Er zijn veel sport en spel materialen aanwezig. Je kan (naar keuze en in overleg met de bezoekers van de inloop) zowel binnen als buiten activiteiten ondernemen. Interesse? Meld je aan”, zo staat in de vacature. Meer informatie in de vacature van Triade of op de website van de VMCA.

Kunstwerken

Zorggroep Almere is op zoek naar een creatief en kunstzinnig talent die het leuk vindt om een groepje bewoners te begeleiden bij creatief bezig zijn met schilderen en tekenen. “Je haalt en brengt samen met de vaste medewerkers de bewoners in een rolstoel naar de schilder/tekenclub en brengt ze na de activiteit weer terug naar de woning. Je bent beschikbaar op woensdag van 13.30 uur t/m 16.30 uur”. Bekijk meer in de vacature van Zorggroep Almere.

Redacteur gezocht

Woongroep Calipso is op zoek naar een gezellige redacteur voor de nieuwsbrief. Calipso bestaat al vijf jaar en begin dit jaar zijn zij een nieuwsbrief begonnen om het plezier met elkaar te delen. “Onze wens is om deze nieuwsbrief elk kwartaal uit te brengen, maar het is helaas gebleken dat we wat hulp nodig hebben”, aldus Calipso in de vacature.

Betaalde baan

Leuk al die vrijwilligersbaantjes, maar we kunnen ons voorstellen dat je ook iets wilt verdienen. Kijk voor interessante betaalde banen binnen Almere eens op Twitter.

Comments are closed.