Een hele zomer lang terugblik op de allerleukste reportages

Deel dit artikel

Deze zomer blikt 1Almere tijdens de zomerstop terug op ‘het beste van 1Almere Actueel’. Deze week zag je reportages over het VoedselLoket Almere. Vorige week ging het over zomerse zoetigheden bij het ‘Festival der Zoete Verleiding’. Ook vandaag is de playlist van de 1Almere Zomerstream aangevuld met een gloednieuwe video. In de video aandacht voor het actuele Almeerse nieuws.

Zomerstream

Tijdens de zomerstop hoef je ons niet te missen. Tot september vullen we drie keer per week een playlist aan met allerlei interessante reportages. Die playlist heet de 1Almere Zomerstream. Bekijk hieronder de Zomerstream tot nu toe.

Vanaf september hoor en zie je weer nieuwe uitzendingen op 1almere.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *