67

Werkzaamheden Olympiakwartier West

Vanaf maandag 19 augustus 2019 wordt het openbaarterrein in het Olympiakwartier West (Zandpoort) definitief ingericht. Dat meldt de gemeente Almere. Bewoners en bezoekers van de buurt moeten rekening houden met wegafsluitingen in de wijk.

Fietspad

Om de wijk bereikbaar te houden, voert de gemeente de werkzaamheden gefaseerd uit. De fasering staat niet geheel vast; door bouw op de aanliggende kavels kunnen er wijzigingen zijn. Tenminste één week voor aanvang van de werkzaamheden in de straat worden bewoners hierover geïnformeerd.

De eerste fase begint met werkzaamheden aan het fietspad aan de Olympialaan.

Bereikbaar

Het streven is om de werkzaamheden in het hele gebied medio 2022 geheel af te ronden. Het weer kan de werkzaamheden beïnvloeden; daardoor kan de planning wijzigen. Eventuele wijzigingen in de planning worden vermeld op de website van de gemeente. Op de website is ook te lezen wat de gemeente precies gaat doen.

Dit vind je misschien ook interessant