Zomerstream: Het voedselloket in beeld (deel 2)

Deel dit artikel

1Almere Actueel bezocht eerder het Voedselloket Almere. Naast voedsel zijn er ook veel spullen te vinden. Maandag zag je deel 1. Vandaag deel 2 van het portret over het Almeerse VoedselLoket. Deze zomer blikken we, tijdens de zomerstop, terug op diverse reportages van 1Almere Actueel.

Meer reportages?

1Almere Actueel maakte de afgelopen maanden meer reportages. Je vindt ze terug in de 1Almere Zomerstream. Bekijk de zomerstream hieronder.

One Reply to “Zomerstream: Het voedselloket in beeld (deel 2)”

  1. Ruud Beijer

    Het voedselloket?Arme mensen die voor een brood in de rij moeten staan. Gelukkig stemmen ook die mensen op partijen die bijv de asielparasieten en de islam veel belangrijker vinden dan de arme mensen die in de rij voor een brood moeten staan. Onze leiders geven het geld veel liever weg aan bijv terroristische groeperingen. Eigen schuld hoor dan moet u maar op de PVV stemmen. PVV betekent einde islam en einde asielparasieten. PVV betekent Eigen volk eerst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *