58

Nomineer buren voor Growing Green Spelduitreiking

Tijdens het Floriade Festival in juni was de dertiende Growing Green Spelduitreiking. Met de Growing Green Spelduitreikingen zet de gemeente groene, gezonde en duurzame initiatieven in de spotlight. Het is mogelijk om buren te nomineren. Via buurtplatforms gaat de gemeente op zoek naar nieuwe nominaties. De volgende Growing Green Spelduitreiking is op 5 oktober tijdens het Groentesoepfestival.

Dertiende editie

Tijdens de dertiende editie kregen 14 inwoners van Almere een speldje. Bijvoorbeeld de coördinator van een gemeenschappelijke moestuin, één van de vrijwilligers van het Vroege Vogelbos, de ondernemer die meiden laat zien hoe leuk sporten is en een vrijwilliger van VINDplaats Zenit.

Nomineren

Ken jij ook iemand die actief is en zorgt voor een groener en gezonder Almere? Nomineer hem of haar dan door een e-mail met een mooie motivatie te sturen naar growinggreen@almere.nl.

Dit vind je misschien ook interessant