Ivar van Dinteren gaat Almere City FC verlaten. Dat meldt de club via haar website. “De 40-jarige oefenmeester wordt assistent-trainer van Ron Jans bij FC Cincinnati. Van Dinteren verhuist samen met zijn gezin naar Amerika om daar aan het nieuwe avontuur te beginnen. Hij tekent een contract voor anderhalf jaar bij de club uit Ohio”, zo schrijft Almere City FC.

Fantastische jaren

“Ik kijk terug op twee fantastische jaren”, reageert Van Dinteren. “Bij Jong Almere City FC was het belangrijkste doel om jonge talentvolle spelers klaar te stomen voor het eerste elftal. Ik denk dat we dat als team uitstekend hebben gedaan. Veel jongens hebben zich in rap tempo ontwikkeld en de stap naar de hoofdmacht gemaakt. Ook het veroveren van de periodetitel met de A-selectie was een hoogtepunt. In de afgelopen twee jaar heb ik veel geleerd en echt gedaan waarvoor ik ben gehaald”.

Nieuwe trainer beloftenploeg

Nu Van Dinteren vertrekt, verwacht Almere City FC binnenkort een nieuwe trainer aan te stellen voor de beloftenploeg. Tot die tijd neemt assistent-trainer Jason Oost de honneurs waar.

Comments are closed.