56

Politie zoekt getuigen zware mishandeling

Een 27-jarige man uit Hillegom liep in de nacht van vrijdag 2 op zaterdag 3 augustus 2019 verwondingen op na een zware mishandeling in het centrum van Almere. De politie is een onderzoek gestart. Er zijn al omstanders gehoord en camerabeelden uitgekeken, maar er wordt gezocht naar meer getuigen.

Twee daders

Het slachtoffer liep samen met een vriend op de Koetsierbaan. Zij kwamen vanaf een poolcentrum en waren op weg naar het station. Op de Koetsierbaan is de man tussen 01.30 en 02.10 uur mishandeld door twee mannen. Hierbij is hij onder ander gewond geraakt aan zijn hoofd. De man heeft aangifte gedaan.

Getuigen

De politie is op zoek naar getuigen. “Het slachtoffer kan zich weinig herinneren van het voorval en de politie wil graag weten of er mensen zijn die gezien hebben wat er is gebeurd op de Koetsierbaan en/of wat de aanleiding is geweest”, aldus de politie. Volgens  getuigen waren twee mannen betrokken bij de mishandeling: “Beide mannen hadden een blanke huidskleur.  Een van hen droeg een opvallend roze jas,  een zwarte trainingsbroek en zwart/witte sneakers. Deze man had ook een zwarte tasje die hij kruislings droeg.  De tweede man droeg een zwarte jas met een bontkraag en een zwarte broek”.

Heeft u meer informatie over dit incident of kent/herkent u de verdachten op basis van het genoemde signalement? Bel dan met de politie 0900-8844. Wilt u liever anoniem blijven? Belt u dan met Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Dit vind je misschien ook interessant