Flevolandse amateurverenigingen, onder de naam Team Flevoland, en Jong Almere City FC speelde zaterdag tegen elkaar tijdens een bijzondere wedstrijd. “Het werd uiteindelijk 6-1 voor de beloftenploeg, maar een nieuwe traditie lijkt geboren”, aldus Almere City FC.

Enthousiasme

“De samengestelde selectie had pas drie keer samen getraind onder leiding van Almere City FC manager Patrick Posthuma, maar daar was op het veld nauwelijks iets van te merken. Het enthousiasme dat van Team Flevoland afstraalde, werkte aanstekelijk”.

Het was een donderslag bij heldere hemel toen Rodney Kemp van Jong Almere City FC bij de eerste de beste kans een doelpunt maakte. Na een half uur was de ban gebroken en vielen de doelpunten bij bosjes.

Wedstrijdverslag

Foto’s en het verslag van de wedstrijd vind je op de website van Almere City FC.

Comments are closed.