Op zaterdag speelt Almere City FC de laatste oefenwedstrijd van het seizoen. Het gaat om twee wedstrijden in het Yanmar Stadion. “Jong Almere City FC treedt om 15:00 uur aan tegen een selectie van voetballers uit Flevoland. Om 17:30 uur komt vervolgens de hoofdmacht in actie”, zo meldt de club.

Hoofdmacht

“Om 17:30 komt de hoofdmacht voor de laatste keer in actie tijdens de voorbereiding. De selectie van trainer Robert Molenaar speelt tegen Al-Ahli uit Qatar, een formatie die niet te onderschatten is”, aldus de club. “De felle Qatarezen wonnen vorige week in de verzengende hitte nog van FC Eindhoven met 2-3 en zijn dus zeker een waardige sparringpartner voor City”.

Open dag op 17 augustus

Het jaarlijkse Open Dag-gedeelte, de Meet & Greet met de nieuwe selectie van Almere City FC en de daaraan gekoppelde handtekeningenjacht, is verplaatst naar het Almere Challenge Event op zaterdag 17 augustus.

Comments are closed.