Zaterdag laatste oefenwedstrijd Almere City FC

Deel dit artikel

Op zaterdag speelt Almere City FC de laatste oefenwedstrijd van het seizoen. Het gaat om twee wedstrijden in het Yanmar Stadion. “Jong Almere City FC treedt om 15:00 uur aan tegen een selectie van voetballers uit Flevoland. Om 17:30 uur komt vervolgens de hoofdmacht in actie”, zo meldt de club.

Hoofdmacht

“Om 17:30 komt de hoofdmacht voor de laatste keer in actie tijdens de voorbereiding. De selectie van trainer Robert Molenaar speelt tegen Al-Ahli uit Qatar, een formatie die niet te onderschatten is”, aldus de club. “De felle Qatarezen wonnen vorige week in de verzengende hitte nog van FC Eindhoven met 2-3 en zijn dus zeker een waardige sparringpartner voor City”.

Open dag op 17 augustus

Het jaarlijkse Open Dag-gedeelte, de Meet & Greet met de nieuwe selectie van Almere City FC en de daaraan gekoppelde handtekeningenjacht, is verplaatst naar het Almere Challenge Event op zaterdag 17 augustus.

Laat een reactie achter