De voorbereidingen voor het nieuwe badmintonseizoen bij Badminton Vereniging Almere zijn in volle gang. Gisteren is bekend gemaakt dat de club de eerste wedstrijd op 7 september zal spelen. Die wedstrijd vindt plaats in het afgelopen jaar geopende DEGIRO-hal van Duinwijck BC.

Duinwijck

Elk jaar vindt de start van de eredivisie plaats bij een andere vereniging. Dit jaar start het seizoen bij Duinwijck BC.

Het is overigens de vijfde keer dat er een kick-off plaatsvindt. “De eerste twee keer door de Badmintonbond maar zo organiseerde BV Almere deze 2 jaar geleden als eerste vereniging en afgelopen jaar was de Kick-off bij DKC in Den Haag. Op deze eerste speeldag spelen alle eredivisieteams 1 wedstrijd in dezelfde hal”, aldus de club.

Haarlem

In Haarlem staan diverse wedstrijden klaar. AviAir Almere BV speelt tegen Le Credit Sportif VELO. Nieuwkomers zijn Drop Shot uit Den Haag en Amor uit Groningen. Zij nemen de plaatsen in van TFS Barendrecht en BV Van Zijderveld.

Meer over de selectie van de Almeerse badmintonclub en de andere wedstrijden vind je op de website van AviAir Almere.

Comments are closed.