Stem mee: Ga jij in augustus naar een festival in Almere?

Deel dit artikel

Het Strandfestival ZAND en het Nickelodeon Familie Festival: het zijn twee voorbeelden van festivals in de maand augustus. Beide festivals vinden plaats op het Almeerderstrand. Naast deze festivals zijn er nog meer. Bijvoorbeeld het Forever Young Festival. Waar ga jij naartoe deze zomer? Of heb je andere plannen?

Stem mee

Stem mee op de eerder gepubliceerde poll: Komend seizoen bezoek ik een festival in Almere. Laat ook eens een reactie achter onderaan deze pagina.

Komend seizoen bezoek ik een festival in Almere

Festivalnieuws

Bekijk meer nieuws over festivals in Almere op onze speciale pagina. In augustus zijn er op verschillende dagen liveblogs te lezen. Je kunt dan live ‘meekijken’ met wat er gebeurt op de festivalterreinen.