De komende tijd zijn er diverse werkzaamheden aan de busbanen. Dit heeft gevolgen voor de dienstregeling van de bussen. Dat meldt busvervoerder Keolis. “De eerstkomende werkzaamheden aan de busbanen vinden plaats in de Kruidenwijk / Waterwijk (weekend van 9 t/m 11 augustus en weekend van 16 t/m 18 augustus) en in de Oostvaardersbuurt (12 t/m 14 augustus)”.

Pendeldiensten

Voor reizigers in de Oostvaardersbuurt rijdt er tussen Station Oostvaarders en de halte Seizoenenbuurt Noord, 3 keer per uur een pendelbusje (lijn 822). Deze kleine bus rijdt via het gewone wegennet. In de nabijheid van de halte Oostvaardersbuurt wordt een tijdelijke halte

Voor reizigers in de Waterwijk rijdt er tussen de halte Waterwijk Oost en Station Centrum, 1 keer per uur een pendelbusje (lijn 802). Deze kleine bus rijdt via het gewone wegennet.

Voor reizigers in de Kruidenwijk rijdt er tussen de (tijdelijke) halte Kruidenwijk West en Station Centrum, 1 keer per uur een pendelbusje (lijn 806). Deze kleine bus rijdt via het gewone wegennet.

Informatie

Kijk voor de volledige reisinformatie op de website van AllGo. Daar zijn kaarten te vinden met haltes en routes. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de website van de gemeente Almere.

Comments are closed.