Het Patters Festival in Almere heeft afgelopen weekend het vijfjarig bestaan gevierd. Het festival is na vijf jaar nog steeds klein, maar gezellig.

BBQ

Ooit begon het met een barbecue van een groep vrienden. “Het strand van Almere. Dat is waar het begon voor vier vrienden die vastbesloten waren om de snelst groeiende stad Almere te verrijken met een festival”, aldus de organisatie. “Die stad van waar men zegt dat er nooit wat te beleven valt. Daar moest en zou verandering in komen”. En die verandering kwam er: “Het festival doorbreekt het patroon van een vaste sleur en verbindt de liefhebbers van elektronische muziek met elkaar, op het mooiste strand, in de polder”.

Artiesten

Dit weekend kwamen namen als Kelvin Celcius, Tag & Wandrach, Disk Space en Hakim Midhat voorbij tijdens een jubileumversie.

Volgend jaar weer

De organisatie heeft het plan om ook in de komende jaren een Patterns Festival te organiseren. Meer informatie, foto’s en muziek van deze editie van het festival is te vinden op de website van het festival.

Comments are closed.