Op vier vrijdagen in augustus organiseert Bibliotheek Stad een bijzondere activiteit. Kinderen kunnen dan de uitdaging aangaan en proberen te ontsnappen uit de escaperoom, een Hackerroom. Op vrijdag 2, 9, 16 en 23 augustus vind je de Hackerroom in Bibliotheek Stad.

Leerzaam

“In de Hackerroom kom je erachter hoe computers in elkaar zitten, hoe zoekmachines werken en hoe een internetverbinding tot stand komt”, zo schrijft de bibliotheek. “Behoor jij tot de nieuwe generatie hackers en lukt het jou om binnen een uur te ontsnappen uit onze Hackerroom? Koop dan snel een kaartje“. Kaartjes kosten overigens 17,50 per persoon.

Activiteiten

De bibliotheek in Almere organiseert vaker activiteiten voor kinderen. Benieuwd naar de volledige kinderagenda? Kijk dan op de website van de bibliotheek.

Comments are closed.